Om os

MVE Holding ApS blev stiftet i 2009 af direktør Michael Vestergaard og tilbyder i dag udlejning af boliger i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og Dronninglund.

De fleste af vores ejendomme er projektbyggerier, hvor ældre ejendomme er blevet totalrenoverede og nu udstråler et nyt og moderne udtryk. I vores renoveringsprojekter forsøger vi altid at bevare noget af ejendommens autentiske karakter og naturlige charme, da vi mener at dette er en vigtig del af bygningens historie. Fritliggende bjælker er blot et eksempel på noget af den charme, som du kan opleve i vores lejemål. Vi er meget kvalitetsbevidste og lægger stor vægt på at levere lejligheder af højeste standart. Hos MVE Holding ApS er vores mål ikke blot at tilbyde et sted at bo, men at skabe hjem, hvor beboerne kan trives og føle sig komfortable.

Vi præsenterer et bredt udvalg af boligtyper, der imødekommer forskellige behov og præferencer. Vores boligportefølje omfatter alt fra intime 1-værelses lejligheder til rummelige rækkehuse og fritliggende huse, og alle varianter derimellem. Med en mangfoldig kombination af størrelser, priser og planløsninger stræber vi efter at tilbyde noget for enhver smag. Vores udvalg af ledige boliger opdateres løbende, så hold øje med mve.dk, for at finde den perfekte bolig, der passer til dine ønsker.

Vores kontor er beliggende på Øster Fælledvej 16, 9400 Nørresundby og vores team består af:


Michael Vestergaard
Adm. direktør
Mariann Kjærbo
Regnskabschef og ejendomsadministrator
Christina Elgaard
Bogholder
Rebecca Rise Toldbod
Ejendomsadministrator